CADOURI LEONIDAS PERSONALE SI CORPORATE CRACIUN 2021

CADOURI LEONIDAS PERSONALE SI CORPORATE CRACIUN 2021
Primirea de cadouri Leonidas in perioada Sarbatorilor de iarna, personale sau corporate, este o experienta memorabila pentru primitor. 
In fiecare an Leonidas pregateste o editie speciala, care include produse dedicate (praline speciale, figurine de ciocolata belgiana), precum si ambalaje elegante si variate. Adaugam si optiuni diverse de cosuri cadou cu tematica specifica.
In cazul in care doriti sa faceti o surpriza placuta, sa oferiti o atentie sau un cadou de natura personala sau corporate in perioada Sarbatorilor de iarna, va fi usor de ales din oferta de cadouri Leonidas dedicata sau clasica. Momentele de bucurie astfel oferite sunt de nepretuit!
 

COSURI CADOU CORPORATE LEONIDAS CRACIUN

Oferirea de cosuri cadou corporate Leonidas Craciun are o incarcatura emotionala puternica. El transmite de fapt aprecierile si multumirile expeditorului.
Compozitiile cu varietate de produse au cel mai mare succes de Sarbatori, astfel incat in fiecare an ne straduim sa creem propuneri de cosuri cadou corporate care sa satisfaca cat mai multe gusturi si nevoi – de aceea le si clasificam ca fiind cadouri simbolice, clasice, generoase sau remarcabile. Pentru fiecare cadou folosim produse si materiale de calitate, respectand conditiile de buget. Cadoul va fi astfel agreabil si placut, iar mesajul transmis va avea suportul potrivit.
Dedicata partenerilor de afaceri sau celor apropiati, colectia de cosuri cadou Leonidas Craciun are in vedere variante multiple de compozitii. Ele sunt realizate cu ajutorul pralinelor si ciocolatei aranjate in cutii cadou sau ballotin, alaturi de care asociem produse atent selectate precum creme tartinabile, specialitati cu ciocolata, ceai, cafea, biscuiti, panettone si decoratiuni, completate cu vin si bauturi fine.
Cosurile cadou corporate Leonidas se ofera colaboratorilor, clientilor, potentialilor clienti, partenerilor de afaceri, colegilor sau angajatilor companiei.
 

CADOURILE PERSONALE DE CRACIUN

Ce este insa mai important decat sa oferiti momente de fericire si celor apropiati, oferind cadouri personale de Craciun? La nivel personal, a darui un mic cadou sau un cos cadou reprezinta un gest elegant, plin de semnificatie, fata de persoana pe care o pretuim. Un cadou Leonidas Craciun este o surpriza deosebita sau un rasfat daca vi-l oferiti voua insiva!
Organizate in categorii de sezon, cadourile personale de Craciun sunt surprize minunate atat pentru adulti, cat si pentru copii in aceste momente speciale din an. Cea mai apreciata este colectia de figurine de ciocolata belgiana, de care copiii se bucura nespus. Cele peste 100 de sortimente de praline si pralinele de sezon au in aceasta perioada ambalaje festive editie limitata. Colectia de cutii cadou si ballotin de Craciun este intotdeauna eleganta si vesela si se completeaza cu alte tipuri de ambalaje (rigleta, tub, con), la fel de incantatoare. 
Cadourile personale de Craciun se ofera copiilor, membrilor familiilor si familiilor extinse prin alianta, ca gest de apreciere fata de cineva apropiat, colaboratori sau o persoana pe care o admiram, colegilor de birou si chiar si noua insine!
 

DETALII CADOURI LEONIDAS CRACIUN

Fiecare comanda de cadouri Leonidas Craciun pe care o primim o confirmam individual si o pregatim conform solicitarii. Pachetele Leonidas sub forma de cosuri cadou nu sunt stocate. Fiecare compozitie de cadou se realizeaza dupa confirmarea comenzii.
Selectia de praline si panglica poate fi diferita la fiecare livrare pentru produsele individuale. Produsele din cosurile cadou Leonidas din fotografii sunt cu titlu de prezentare. Cosul va cuprinde produsele precizate in descriere – aroma, culoarea sau textura pot diferi. In cazul in care un produs din cos nu mai este disponibil pana la momentul confirmarii comenzii, va vom contacta pentru a stabili impreuna un inlocuitor.
Indiferent daca doriti sa trimiteti o figurina din ciocolata, o cutie cu praline sau un cos cadou Leonidas Craciun, este important sa comandati din timp. Nevoile vor fi diferite daca doriti sa livram surpriza la birou, angajatilor, colegilor si partenerilor, sau acasa, familiei sau apropiatilor. Este nevoie de timp pentru procesarea comenzii si este recomandat sa evitati aglomeratia din preajma sarbatorilor. Multe produse devin indisponibile in zilele apropiate Craciunului – de aceea ideal este plasati din timp comanda dorita. Rezervam produsele solicitate si le livram la data precizata in Bucuresti si in tot restul tarii prin serviciile de curierat rapid.

Fie ca sunt oferite in nume personal sau din partea unei companii, cadourile individuale si cosurile cadou Craciun Leonidas sunt mereu o surpriza placuta si eleganta.

Sarbatori Fericite!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!