CADOURI DIN CIOCOLATA DE LA IEPURAS IN FUNCTIE DE DESTINATAR

CADOURI DIN CIOCOLATA DE LA IEPURAS IN FUNCTIE DE DESTINATAR
Nu exista sarbatoare de Paste fara preparate delicioase, un vin bun, un cozonac pufos si cald sau un panetone fin sau mult indragitele oua… de ciocolata, desigur.

Colorate, cu ciocolata alba, neagra sau cu lapte, unt de cacao 100% si umpluturi inedite – miniouale, figurinele si alte specialitati Leonidas unt vanate in fiecare an de toti copiii si adultii pofticiosi.
 

IDEI CADOURI PASTE LEONIDAS

Si pentru ca iti place sa daruiesti ori de cate ori apar ocazii speciale, iata cateva idei de cadouri din ciocolata de la iepuras, in functie de destinatar!

Parintii, fratii si surorile, se vor bucura de eleganta cutie Easter Box, cu minioua de ciocolata ascunse printre praline.
Vedeta colectiei Leonidas, Mini Ballotinul de Paste – Editie Limitata, va fi foarte apreciat de prieteni si colegi de munca.
Oul de Metal, Zanzibar Easter, figurinele (iepurele, ratusca, cocosul, gaina cu cuib, etc.) si miniouale vor face toti copiii fericiti. Sigur vor crea jocuri amuzante cu ele, inainte de a le consuma.
Pentru partener/partenera recomandam Rigleta Easter sau Minioua, daruri care vor crea o impresie deosebita. Foarte chic vor fi si cutiile cadou pe care le puteti personaliza, cu praline, tablete de ciocolata, produse de confiserie, vin si cafea.

Calda, delicioasa si de calitate, ciocolata Leonidas are proprietati care se potrivesc perfect cu placerile vietii. Iar pralinele delicate si aromate de la Leonidas vor fi mereu un cadou ideal si original, indiferent de destinatar.

Le gasiti pe toate in ciocolateria Leonidas Stefan cel Mare, nr. 29-31, unde va asteptam cu mult drag si surprize savuroase.

Speram ca v-am inspirat si cu aceasta ocazie veti sarbatori zilele pascale intr-un mod special, iar ciocolata Leonidas, sub toate formele ei, va deveni oaspete de onoare.

Ii dorim Iepurasului spor la facut cadouri, iar iubitorilor de ciocolata Leonidas, “Paste Fericit”!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!