BLACK FRIDAY LEONIDAS… PRELUNGIT

BLACK FRIDAY LEONIDAS… PRELUNGIT

OFERTE BLACK FRIDAY DE LA LEONIDAS STEFAN CEL MARE – aici >>

In spiritul acestei luni, ne-am gandit sa va oferim un weekend de rasfat – Black Friday Leonidas. Reinterpretat – in sensul ca dureaza trei zile.
Aveti acum ocazia sa savurati delicatese Leonidas, si nu numai, la preturi speciale! Nu va spunem sa va grabiti neaparat, dar stocurile sunt limitate.

Desi, la urma urmei, cine spune ca trebuie sa existe o ocazie speciala pentru a face o mica bucurie unei alte persoane? E o perioada dificila, folositi orice ocazie pentru a aduce un zambet pe chipul cuiva sau chiar al voua insiva. Noi suntem aici sa livram cele mai delicate si dragalase surprize!
 

CADOURI LEONIDAS BLACK WEEKEND – GANDITI PE TERMEN LUNG 🙂

Promotia Black Weekend este o buna ocazie sa achizionati o parte din cadourile pe care le pregatiti pentru perioada Sarbatorilor de iarna. Nu aveti cum sa dati gres cu o cutie de praline sau de biscuiti sau unul dintre micile delicii – jeleuri, figurine de ciocolata, panettone sau tablete de ciocolata.

Si va impartasim un mic secret: am strecurat in oferta si cosuri de Craciun, in cazul in care doriti sa va pregatiti temeinic pentru Sarbatorile de iarna.
 

PROMOTIA LEONIDAS BLACK FRIDAY – O TRADITIE ANUALA

Ne place sa consideram perioada de Black Friday mai mult o traditie anuala decat zile cu promotii. Si asta pentru ca selectam atent dintre produsele noastre o gama cat mai variata pe care sa o facem accesibila.

Praline, biscuiti, panettone, ciocolata, macarons, jeleuri, cafea, figurine de ciocolata, drajeuri, sirop, miere, ceai sau vin – alegerea va apartine!
 

TERMENI SI CONDITII OFERTA

Va rugam luati in considerare ca aceasta promotie se supune unor termeni si conditii speciale:
  • stocul oferit la reducere este limitat
  • termenul de livrare este de maxim doua saptamani (incercam cat mai repede posibil dar este o perioada foarte aglomerata)
  • promotia se aplica doar achizitiilor facute online si platite cu cardul
  • livrarile prin curier nu pot fi controlate, dar va fi comunicat AWB-ul clientului pentru ca acesta sa poata urmari statusul
  • promotia este valabila exclusiv pentru cumparatori persoane fizice; comenzile corporate nu fac parte din oferta de Black Weekend.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!