BLACK FRIDAY LEONIDAS

BLACK FRIDAY LEONIDAS
Traditia anuala a Black Weekend Leonidas revine. Un weekend de rasfat in care puteti savura delicatese Leonidas, si nu numai, la preturi speciale! 
 

CADOURI LEONIDAS BLACK FRIDAY – GANDITI PE TERMEN LUNG :-)

Promotia Black Friday este o buna ocazie sa achizionati o parte din cadourile pe care le pregatiti pentru perioada Sarbatorilor de iarna. Nu aveti cum sa dati gres cu un ballotin cu praline, o cutie cu ciocolata sau de biscuiti sau unul dintre micile delicii – jeleuri, drajeuri, turta dulce Nurnberg, sirop, ceai, cafea, panettone sau tablete de ciocolata.
 

OFERTA LEONIDAS BLACK FRIDAY– PENTRU APROPIATI SI NU NUMAI

La urma urmei, cine spune ca trebuie sa existe o ocazie speciala pentru a face o mica bucurie unei alte persoane? Folositi orice ocazie pentru a aduce un zambet pe chipul cuiva sau chiar al voua insiva. Noi suntem aici sa livram cele mai delicate si simpatice surprize!
 

PROMOTIA LEONIDAS BLACK FRIDAY – COSURI CADOU UNICAT

Ne place sa ne uitam la perioada de Black Friday mai mult ca o traditie anuala decat ca si zile cu promotii. Si asta pentru ca selectam atent dintre produsele noastre o gama cat mai variata pe care sa o facem accesibila.
Combinam o parte dintre produse in cosuri cadou unicat, potrivite tuturor tipurilor de bugete si categoriilor de potentiali destinatari. 
 

BLACK WEEKEND LEONIDAS – TERMENI SI CONDITII SPECIALE

Va rugam luati in considerare ca aceasta promotie se supune unor termeni si conditii speciale:
- stocul oferit la reducere este limitat
- promotia este valabila exclusiv pentru cumparatori persoane fizice; comenzile corporate nu fac parte din oferta de Black Weekend
- pe o comanda se pot adauga maxim 3 bucati din fiecare produs
- promotia se aplica doar achizitiilor facute online si platite cu cardul
- livrarile prin curier nu pot fi controlate, dar va fi comunicat AWB-ul clientului pentru ca acesta sa poata urmari statusul
- termenul de livrare este de maxim doua saptamani (incercam cat mai repede posibil dar este o perioada foarte aglomerata).

Spor la cumparaturi!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!