BISCUITI JULES DESTROOPER – PENTRU GUSTURI RAFINATE DIN 1886

BISCUITI JULES DESTROOPER – PENTRU GUSTURI RAFINATE DIN 1886

JULES DESTROOPER – BISCUITI PREMIUM DIN 1886

In 1886, in oraselul Lo din Flandra de Vest, Jules Destrooper a pregatit pentru prima ora aluatul perfect pentru cei mai deliciosi biscuiti premium cu unt. Retetele originale, bazate pe cele mai bune ingrediente naturale, au ramas un secret de familie bine pazit pana in ziua de azi. Calitatea superioara a biscuitilor i-a adus lui Jules Destrooper nu numai premii si medalii de aur, ci si recunoasterea ca furnizor oficial al CaseI Regale Belgiene.
 

BISCUITI PREMIUM CU INGREDIENTE 100% NATURALE

Savurosii biscuiti premium sunt preparati cu ingrediente 100% naturale, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale. 
Toate ingredientele provin din surse atent selectate: unt aromat facut doar din lapte, oua de la gaini crescute liber, zahar fin si rafinat, ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, zahar candel produs in Belgia, miere poliflora bio din America Latina si Asia, scortisoara din batoane de scortisoara din Indonezia, pastai de vanilie din livezi organice din Madagascar sau migdale din Valencia. 
Mai mult decat atat, Barry Callebaut a creat o reteta unica de ciocolata pentru fabricile Jules Destrooper, cu boabe de cacao din America, Africa si Asia, absolut delicioase in combinatie. Toti crescatorii sunt certificati UTZ pentru agricultura sustenabila.
 

BISCUITII JULES DESTROOPER – DELICATESE SAVUROASE

Biscuitii Jules Destrooper sunt delicatese savuroase - ingredientele lor sunt alese cu mare atentie, gustul este intens si rafinat, forma si texturile delicate. Favoritii nostri ii importam acum in Romania.
Raspberry Thins Jules Destrooper - biscuiti in forma de dreptunghiuri crocante si subtiri cu aroma de zmeura; gustul de zmeura vine de la bucatelele de fructe confiate adaugate in aluat.
Orange Thins Jules Destrooper - biscuiti in forma de dreptunghiuri crocante si subtiri cu aroma de portocale; gustul de portocala vine de la bucatelele de fructe confiate adaugate in aluat.
Butter Waffles Jules Destrooper - biscuiti in forma de vafa crocanta cu aroma de unt pur si vanilie. Un biscuit clasic, copt de peste 50 de ani dupa o reteta originala, Butter Waffle este o vafa de vanilie crocanta si aerata.
Jules’ Chocolate Experience Jules Destrooper - asortiment de biscuiti, o alaturare fericita a Almond Florentine si Belgian Chocolate Thins. 
Almond Florentine este un clasic in cercurile gurmanzilor. Sunt biscuiti rotunzi delicati, caramelizati, cu fulgi de migdale si scufundati in ciocolata belgiana.
Belgian Chocolate Thins sunt biscuiti subtiri, cu trei arome de ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, cu textura moale si gust distict. Fiecare din cele trei variante ofera o experienta gustativa unica: de la consistent la mediu si mediu amar, la cremos cu o tenta de caramel.
 

SPECULOOS SPREAD JULES DESTROOPER – CREMA TARTINABILA

Speculoos Spread Jules Destrooper este o crema tartinabila fina, cu aroma de biscuiti speculoos. Potrivita pentru felii de paine sau painici dulci, sandvisuri, biscuiti sau paine crocanta. Excelenta pentru prajituri de casa sau briose.
 
Suntem siguri ca veti fi incantati de aceste delicii asa cum am fost si noi de la prima degustare!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!