BALLOTIN, CLASICA CUTIE CADOU CU CIOCOLATA

BALLOTIN, CLASICA CUTIE CADOU CU CIOCOLATA

BALLOTIN – FAVORITUL AMBALAJELOR PENTRU PRALINE

Cu o istorie de 105 ani (in 2020), ballotin-ul este cunoscut de toti iubitorii de ciocolata belgiana si nu numai. In forma sa clasica, acest tip de ambalaj nu a fost modificat vreodata de niciunul dintre producatorii de praline belgiene. In toti acesti ani ballotin-ul a fost umplut cu ciocolata delicata in mii de magazine si deschiderea sa a fost o bucurie pentru mii de oameni.

La scurt timp dupa „inventarea” lor, in 1912, pralinele – micile bomboane de ciocolata cu umplutura cremoasa – au devenit din ce in ce mai sofisticate. Delicatesele aveau nevoie de un ambalaj pe masura, care sa le protejeze dar, in acelasi timp, sa permita prezentarea lor. Astfel, in 1915 a fost creat ballotin-ul, o cutie eleganta, ale carei margini erau prinse cu o panglica colorata.

Ca orice lucru pretios, devenit clasic, ballotin-ul nu are nevoie de imbunatatiri. Ciocolatierii ii modifica cel mult culoarea sau textura si culoarea invelisului de hartie si a panglicii cu care este legat.

Anul acesta, de Craciun, ballotin-ul Leonidas va fi invelit glamour. Ambalajul este din hartie aurie cu stelute stralucitoare si panglica este aurie, inscriptionata Leonidas cu argintiu. Placerea de a degusta o pralina delicioasa va fi dublata de bucuria de a primi un cadou elegant si cald!
 

CUM ALEGI UN BALLOTIN?

Ballotin-urile au putina variatie in ceea ce priveste forma, mai putin cele speciale, rosii si albe, pentru doua praline. Este important ca ele sa protejeze cat mai bine ciocolata belgiana. Variatia apare la dimensiune. Exista mini ballotin-uri, pentru una, doua, patru sau opt praline. Dar si ballotin-uri standard – pentru 16, 24, 32, 48 sau 64 de praline.

In ballotin pot fi adaugate, pe langa clasicele praline belgiene, si trufe, drajeuri sau jeleuri. Cel mai des noua ni se solicita combinatii cu jeleuri, deoarece forma si culoarea acestora fac continutul cutiei mai atragator.
Mini ballotin-urile ne sunt solicitate in mod special ca marturii pentru nunta. Dar avem si solicitari pentru mini cadouri individuale pentru colegi sau prieteni, cand acestia sunt in numar mare.

In rest, versatilitatea ca si cadou a unui ballotin cu ciocolata belgiana nu cunoaste limite. Le-am pregatit, individual sau in numar foarte mare, ca si cadouri corporate: pentru colegi, parteneri, furnizori. Nu de putine ori ne-au fost comandate pentru evenimente – de la lansari de produs la conferinte, dar si pentru cadouri de Craciun, aniversare a firmei, zile de sarbatoare si multe altele.

Clientii nostri favoriti trec mereu pe la ciocolaterie, mai ales pentru a degusta praline din gamele noi. Daca nu isi cumpara o cutiuta pentru ei, in ciocolaterie sau online, ne solicita sprijinul in a alege cea mai buna varianta pentru cadouri pentru cei dragi, fie ei familie sau prieteni, pentru colegi sau cunostinte.
 

FIECARE CUTIE ESTE AMBALATA CU MULT DRAG

Fiecare solicitare este speciala pentru noi – selectam cu grija pralinele din fiecare ballotin, fie el mare sau mic. Incercam sa fie cat mai variate in asa fel incat beneficiarul bucuriei sa poata savura cat mai multe arome si texturi. Dupa ambalare, ne concentram pentru a inveli in hartie si a lega cu panglica asortata ballotin-ul – proces care este in sine o arta. Fiecare ballotin plecat din magazinul nostru poarta cu el dorinta noastra de bine pentru cel la care va ajunge, insotita de grija de a livra o bucurie intacta.

Oricand sunteti bineveniti in ciocolateria Leonidas Stefan cel Mare pentru a degusta pralinele noastre si a va asista in alegerea unei cutii speciale care aduce fericire!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!