Comanda ciocolata si trimite cadouri! Livram maine prin Fan Courier in Bucuresti si in tara. Vezi colectie de Paste >>

AMBALAJE SELECTION - ELEGANTE SI EXCLUSIVISTE

AMBALAJE SELECTION - ELEGANTE SI EXCLUSIVISTE
Cutie cadou de lux pentru a fi oferita sau punguta de degustare pentru o descoperire surprinzatoare? 

Magnificele praline Selection merita ambalaje magnifice! Astfel, cutia cadou Selection, disponibila in trei marimi, este un cadou ideal pentru sezonul festiv care se apropie cu pasi repezi. Designul elegant le recomanda insa ca si cadouri clasice, generoase sau remarcabile indiferent de ocazie: zile de nastere, onomastici, aniversari, parte a unui gest romantic, ca semn de respect si apreciere fata de colaboratori, colegi sau parteneri, pentru a marca evenimente variate sau pentru a fi oferita ca gest de apreciere, multumire sau felicitare. 
Toate cutiile Selection sunt insotite de punguta cadou Leonidas Selection si hartie matase. 

In plus, Leonidas ofera anul acesta o mica punguta de degustare din hartie in care se poate aseza elegant o selectie de 7-8 praline... pentru un moment de degustare care se va transforma intr-o clipa intr-o calatorie de descoperire!

Selection este o gama aparte Leonidas. Pralinele, pregatite dupa retete sofisticate, nu se asociaza cu celelalte praline si specialitati Leonidas. Se comercializeaza separat, doar in ambalajele proprii. 
Pozele ambalajelor Selection prezentate pe website-ul www.ciocolaterieonline.ro sunt cu titlu de prezentare. In realitate forma, textura, culoarea, suportul pentru praline pot fi diferite.

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!