5 PRALINE LEONIDAS CU CARE SA TE RASFETI VARA ACEASTA

5 PRALINE LEONIDAS CU CARE SA TE RASFETI VARA ACEASTA
Farmecul de necontestat al celui mai asteptat anotimp din an ne indeamna sa incercam lucruri noi, sa ne relaxam si sa ne rasfatam toate simturile. Si ce poate fi mai bun decat o ciocolata fina, dulce si aromata?

Cu siguranta, ciocolata belgiana este acel “ceva bun” care ne va incanta papilele gustative si ne va ajuta sa traim experienta verii cat mai intens. Asadar, iata cateva sugestii pralinate de la Leonidas cu care tu si prietenii sa va rasfatati in sezonul cald.

Coeur Vanille este expresia unei declaratii de dragoste si a admirarii unui apus de vara in doi. Savoarea sa, gustul fin si crocant, invelisul din ciocolata cu lapte, in forma de inimioara, o fac perfecta pentru a fi servita la malul marii sau la o cina romantica pe o terasa.

Daca esti in cautarea unui gust ceva mai fructat, Coeur Raspberry este pralina perfecta pentru intreaga vara. Creata din ciocolata alba cu mici bucati de capsuni presarate prin ea si umpluta cu crema de zmeura, savurarea ei va fi o reala placere. Nu te vei putea opri!

Pasta de migdale cu aroma de capsuni acoperita in zahar stralucitor, Fraise Massepain este si el un deliciu ideal pentru aceasta vara, deoarece il poti savura oricand. Ia cu tine cateva oriunde ai merge!

Daca te gandesti sa alegi un ballotin, include acolo savuroasa pralina ovala Eve si deja consacratele praline Cerise Emballee. Sezonul cald va fi mai intens.

Pralina Cerisettes o sa te cucereasca prin contrastul dintre visina dulce-acrisoara scufundata in cel mai nobil lichior si crusta de ciocolata neagra. Placere pura si un gust indraznet si cochet!

Pentru noi, crema de fructe este perfectionarea relatiei dintre ciocolata si aromele irezistibile al fructelor de sezon – capsuni, rubarba, grapefruit roz, coacaze negre, piersici, cirese, zmeura si visine.

Deja stim cat de bine se completeaza fructele dulci-acrisoare, rosii, racoritoare, irezistibile cu ciocolata. Insa nu cu orice tip de ciocolata. E nevoie de cea neagra, cu continut scazut de zahar sau deloc si unt de cacao pur 100%. Asa cum vei gasi in ciocolateria noastra!

Spre final iti spunem un mic secret! Daca doresti un gust proaspat, tine pralinele in frigider pentru cateva minute inainte de degustare. O placere pura!

Noi nu ne putem satura de finele umpluturi de fructe care completeaza perfect cea mai nobila ciocolata! Nici tu? Atunci treci pe la Leonidas – Soseauna Stefan cel Mare nr. 29-31 sa le descoperi.

Psssst! Adu-ti si prietenii cu tine in lumea magica a pralinelor Leonidas. Petrecerea aromelor de vara abia a inceput!

Suport clienti L - V: 8:00 - 18:00

0726 81 81 81 contact@ciocolaterieonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!