Gustul toamnei într-o cutie de praline Leonidas

Toamna este unul dintre cele mai frumoase și artistice anotimpuri. 

Asemeni unui pictor, toamna cu condeiul ei vrăjit transformă natura într-o adevărată operă de artă., exact ca o cutie de praline.

Pralinele Leonidas au un farmec aparte, irezistibil, care te fac să te îndrăgostești iremediabil de ele, datorită ingredientelor de cea mai bună calitate, precum untul pur de cacao 100%.

Pralinele Leonidas te surprind de fiecare dată cu arome specifice fiecărui anotimp.

Toamna aceasta lasă-te încântat de gustul noii colecții, care te surprinde cu praline învăluite într-un sos delicios de caramel dulce și sărat, cu flori de Camargue și ciocolată neagră. Pralinele Gaspe te vor surprinde cu gustul intens al caramelului îmbinat excelent cu aroma specială a siropului de arțar. 

În acest sezon surprizele vin și din partea pralinelor cu al căror gust ești obișnuit deja. Mai exact, pralinele de caramel Alexander the Great și Alexander the Great Orange, care îmbracă un aspect mai modern. În timp ce, pralinele Britain și Bergamote poartă cu mândrie logo-ul Leonidas. 

Colecția de praline din această toamnă vine cu 6 tipuri de gusturi și culori, în acord cu nuanțele sezonului. 

Poți alege între Alexander the Great, Bergamo Caramel, Black Mushroom, Black Winter Dawn sau Black marbled milk nuts sau le poți testa pe toate. 

Grăbește-te să le savurezi, deoarece sunt în ediție limitată și odată ce s-au terminat, s-au terminat. Însă, vei rămâne în compania pralinelor tradiționale, precum Manon, Gianduja, Louise și Noir de Noir. 

Nu mai sta pe gânduri, bucură-te de noile praline cu gust de toamnă. 

Pralinele Leonidas sunt întotdeauna o ideea bună atunci când vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un cadou delicios la aniversări, onomastici sau pur și simplu vrei să le aduci, pe buze, un zâmbet dulce.

Așadar, descoperă gustul toamnei într-o cutie de praline Leonidas în ediție limitată! Urmărește-ne și pe Facebook pentru a fi la curent cu noutățile.