5 praline Leonidas cu care sa te rasfeti vara aceasta

5 praline Leonidas cu care sa te rasfeti vara aceasta

Farmecul de necontestat al celui mai așteptat anotimp din an, ne îndeamnă să încercăm lucruri noi, să ne relaxăm și să ne răsfățăm toate simțurile. Și ce poate fi mai bun decât o ciocolată fină, dulce și aromată?!

Cu siguranță, ciocolata belgiană este acel “ceva bun” care ne va încânta papilele gustative și ne va ajuta să trăim experiența verii cât mai intens. Așadar, iată câteva sugestii pralinate de la Leonidas cu care tu și prietenii să vă răsfățați în sezonul cald.

Coeur Vanille va spune o declarație de dragoste asociată unui apus de vară în doi. Savoarea gusturilor fine și crocante, învelită în ciocolată cu lapte, în formă de inimioară, o fac perfecta pentru a fi servită la malul mării sau la o cină romantică pe o terasă.

Dacă cauți un gust ceva mai fructat, Coeur Raspberry este pralina perfectă pentru întreaga vară. Creată din ciocolată albă cu mici bucăți de căpșuni aruncate prin ea și umplută cu cremă de zmeură va fi o reală plăcere. Nu te vei putea opri!

Pasta de migdale cu aromă de căpșuni acoperită în zahăr strălucitor, Fraise Massepain este și el un deliciu ideal pentru această vară, deoarece îl poți savura oricând. Ia cu tine câteva oriunde ai merge!

Dacă te gândești să alegi un ballotin, include acolo savuroasa pralină ovală Eve și deja consacratele praline Cerise Emballee. Sezonul cald va fi mai intens.

Pralina Cerisettes o să te cucerească prin contrastul dintre vișina dulce-acrișoară scufundată în cel mai nobil lichior și crusta de ciocolată neagră. Plăcere pură, într-un gust îndrăzneț și cochet!

Pentru noi, crema de fructe este perfecționarea relației dintre ciocolată și aromele irezistibile al fructelor de sezon – căpșuni, rubarbă, grapefruit roz, coacăze negre, piersici, cireșe, zmeură și vișine.

Deja știm cât de bine se completează fructele dulci-acrișoare, roșii, răcoritoare, irezistibile cu ciocolata. Însă nu cu orice tip de ciocolată. E nevoie de cea neagră, cu conținut scăzut de zahăr sau deloc și unt de cacao pur 100%. Așa cum vei găsi în ciocolateria noastră! ?

Spre final îți spunem un mic secret! Dacă dorești un gust proaspăt, ține pralinele în frigider pentru câteva minute înainte de degustare. O plăcere pură!

Așadar, nu știm tu cum ești, dar noi nu ne putem sătura de finele umpluturi de fructe care completează perfect cea mai nobilă ciocolată! Nici tu? Atunci treci pe la Leonidas – Ștefan cel Mare, nr. 29-31 să le descoperi.

? Psssst! Adu-ți și prietenii cu tine în lumea magică a pralinelor Leonidas. Petrecerea aromelor de vară abia a început! ?