Specialitati by Leonidas pentru rasfatul zilnic

Specialitati by Leonidas pentru rasfatul zilnic

O pauză este binevenită în orice moment al zilei! Dacă ai ajuns pe acest articol înseamnă că ești de acord cu noi, că iubești ciocolata belgiană și apreciezi calitatea și gustul pralinelor Leonidas.

Creată să asigure plăcere și rafinament, ciocolata Leonidas nu este doar savuroasă, ci atinge toate simțurile – auz, văz, tactil, miros, gust – prin arta combinării ingredientelor, cu designul, varietatea texturilor și aromelor. Este un rai al aromelor exceptionale, a colectiilor atent selectate ale celor mai bune specialități din ciocolată, din cele mai bune ingrediente, cu un gust deosebit si rafinament la superlativ.

Pentru că este atât de greu să alegem din multitudinea de sortimente și specialități Leonidas, am făcut o listă cu specialități pe care clienții ciocolateriei noastre le aleg pentru răsfățul zilnic.

Trufa Marc de Champagne

Aduce o atingere plină de rafinament, gusturi subtile și este pulverizată fin cu ciocolată albă. O combinație rară, între ciocolata albă cu lapte Leonidas și aroma cogniacului Marc de Champagne.

Pralina Floranger

O pralină intensă cu inima fructată și aroma de citrice. Acest ganaș intens de ciocolată se topește în gură, pentru a dezvălui o inimă cu aroma florilor de portocal. Savurează echilibrul perfect dintre aroma plină a ciocolatei negre Leonidas și gustul astringent al florii de portocal.

Pralina Frunza de Vanilie

O pralină în formă de frunză, cu aromă de vanilie, foarte tentantă. Sub o cochilie de ciocolată neagră intensă se ascunde o cremă de lichior ușor aromatizată cu extract de vanilie. Este un amestec delicios dintre delicatețe și dulciuri.

Pralina cu unt de cacao și banane – Eve

O pralină exotică cu înveliș de ciocolată cu lapte de la Leonidas. Umplutura cu textură cremoasă este o dulce și aromată cremă din unt de cacao și banane.

Pralina cu crema de unt si ananas – Desire

O cremă de unt cu aromă de ananas, fructată, o atingere fructată, ușor înțepată și exotică. Totul adunat într-un înveliș de ciocolată albă Leonidas, dau naștere pralinei Desire.

Pralina cu cremă de cocos – Délice

Un mariaj între ciocolată și nucă de cocos. Sub învelișul de ciocolată cu lapte Leonidas, se ascunde o umplutură irezistibilă de cremă de cofetarie (frișca) și cocos. Bucurați-vă și voi de acest mix subtil de senzualitate și exotism.

Pralina Coco

O minge de ciocolată care te va teleporta pe insule. Această perlă este umplută cu cremă de ciocolată albă, cu esență de cocos și fulgi de cocos. Pe scurt, un răsfăț pentru papilele gustative.

Pralina unt de cacao și fistic – Egina

Dulceața ei provine din învelișul de ciocolată cu lapte Leonidas, cu fragmente crocante de migdale și delicioasa umplutură de praline.

Pralina cicolată neagră și cacao – Lima

Aroma pronunțată a ganașului de ciocolată originară din Mexic se îmbină perfect cu crocănțimea învelișului. Bucățile de boabe de cacao presărate pe înveliș dezvăluie și mai mult intensitatea pralinei Lima.