Cafeaua artizanală și secretele ei

Cafeaua artizanală și secretele ei

Un mic dejun, dimineața la birou, o pauză relaxantă la muncă, o ieșire în oraș, o petrecere care se încheie în zorii zilei, toate acestea încep cu o cafea.

Consumăm zilnic cafea și o servim sub formă de latte, ristretto, moccacino, espresso, ness, etc., cu numeroase texturi și arome – lapte, zahăr, scorțișoară, ciocolată, etc. Așadar nu vorbim de o simplă băutură, ci chiar despre un stil de viață.

Ca orice mare degustător și iubitor de cafea, cu siguranță ai încercat o mulțime de sortimente, iar asta te-a făcut să devii poate, mai exigent în privința aromei acesteia. Noi cu siguranță am devenit!

De aceea în ciocolateria noastră din Ștefan cel Mare vei găsi sortimente delicioase de cafea artizanală, pentru experiențe zilnice remarcabile. Am selectat cafea de calitate superioară de la Imping’s Kaffee, ideală pentru a fi asortată cu pralinele și ciocolata Leonidas.

Înființată în 1875, Imping’s Kaffee a luat medalii de aur pe piața de profil din Germania fiind desemnată de către Asociația Producătorilor Germani de Cafea Prajită:

  • cea mai bună cafea pentru filtru – în 2011
  • cea mai bună cafea espresso- în 2011 și 2012
  • cea mai bună cafea gourmet – în 2012

Este o cafea prăjită artizanal cu un caracter puternic și aromă autentică. Definită de un amestec de robusta și arabica din cele mai bune zone de cultivare. În urma prăjirii atente, cafeaua dezvoltă un corp pronunțat, dar cu notele fine ale boabelor de foarte bună calitate. Iar dacă nu știați, sortimentul de cafea Bio provine chiar din zonele de altitudine din Mexic, Peru, Guatemala.

Cu adevărat specială este gama Mocca de la Imping, cafea arabică din Etiopia, pură 100%, măcinată special. Este o cafea pregnantă, cu o consistență puternică, gust plin și voluminos pe cerul gurii, cu aciditate scăzută. Aroma intensă îi conferă o reputație superioară, iar notele de ciocolată și gustul delicat o recomandă a fi savurată fără zahăr sau cu foarte puțin adăugat. Poți să o pregătești după gustul propriu, prin ajustarea cantității de cafea, ținând cont de volumul de apă, astfel încât să te poți bucura de o cafea excelentă.

Indiferent pe care o preferi, o poți consuma atât în cochetul nostru Leonidas Chocolates Cafe, o poți lua cu tine la birou sau pur și simplu poți achiziționa pentru acasă un pachet de cafea bun pentru a te bucura de ea și când nu ajungi la noi.

Așadar, cu o ofertă completă de produse din ciocolată, biscuiți, produse de confiserie și alte dulciuri, dar și cu gama noastră de cafea artizanală din boabe de cea mai bună calitate, te vei răsfăța din plin.

Locuiești în București sau esti în vizită? Treci pe la noi. Ne găsești în ciocolateria Leonidas din Șos. Ștefan cel Mare, nr. 29-31 sau vizitează-ne site-ul pentru a-ți alege produsele preferate.