Cadouri de ciocolată pentru puști din lumea toată

Cadouri de ciocolată pentru puști din lumea toată

Copiii nu au nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericiți și pentru a zâmbi, ci se bucură de orice gest pe care îl facem pentru ei. Iar pentru că în curând se apropie o zi special pentru copiii din întreaga lume – 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, sigur vă pregătiți să le oferiți pe lângă toată atenția voastră, mici cadouri și surprize.

Și cum se cade la orice mare sărbătoare, ciocolata va fi cu siguranță la loc de cinste. Urmând sfaturile specialiștilor în nutriție, care recomandă consumul de ciocolată copiilor de peste 3-4 anișori, în ciocolateria noastră veți găsi o gamă specială de specialități dulci pentru copii.

Noi vă invităm în ciocolateria Leonidas – Ștefan cel Mare să alegeți din timp cadourile de ciocolată belgiană, pregătite cu drag pentru puști din lumea toată. În prezent avem o multitudine de variante de praline, tablete, minitablete și figurine, gata pentru a fi savurate de către micii pofticioși.

Produsele din ciocolată pentru copii au fost concepute în game permanente sau sezoniere, pentru a marca fiecare sărbătoare din calendarul unui an și sunt ambalate atrăgător pentru cei mici.

Dedicată copiilor, gama de produse din ciocolată Leonidas – Asterix spune prin ambalajele sale, faimoasa poveste a galilor și în special, a eroilor principali din desenele animate: Asterix și Obelix. În acestă gamă sunt incluse: Cartea Asterix (30 minitablete), Săculețul cu bani Asterix (100g) și Asterix box (44 minitablete).

Delicioasele minitablete din ciocolată (6g) sunt învelite în ambalaje care au desenate peste 50 de momente comice din povestile vitejilor gali. Săculețul cu bănuți din ciocolată descrie de asemenea, efigia galilor și completează gama Leonidas Asterix pentru copii.

Pe lângă gama Asterix, copiii vor fi încântați de minunatele creioane, acadele și figurine din ciocolată, batoane, tablete fructate sau drajeuri crocante.

De asemenea, pentru puștii care preferă gustul fructelor, avem o gamă largă de jeleuri moi și savuroase, cea mai delicioasă modalitate de a redescoperi fructele din livadă sub altă formă. Jeleurile Leonidas vin într-o varietate de arome fructate și dulci: ananas, cireșe, smochine, căpșuni, piersici, mandarine, pere și măr.

Și pentru că în curând e vară, de ce să nu veniți cu mic cu mare în ciocolateria Leonidas din șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 29-31, pentru a vă răsfăța cu un gelato proaspăt și irezistibil sau minunatele noastre praline. Iată un cadou pentru toată familia! ?