Cafea, cafenea si ciocolata adevarata adunate intr-un singur loc

Cafea, cafenea si ciocolata

Cine nu adoră un moment de relaxare într-o cafenea și cine nu iubește cafeaua și ciocolata? Consumată din pură plăcere sau ca energizant și stimulent al activității cerebrale, cafeaua este una dintre cele mai răspândite tabieturi de pe glob. Răsfățul dimineţilor și motorul începuturilor de zi, această licoare magică are puterea de a-ți oferi gusturi şi senzaţii deosebite ori de câte ori o vei savura.

Nici ciocolata nu se lasă mai prejos în topul preferințelor pe întreg mapamondul, pentru finețea texturii, savoarea și bogăția formelor sub care poate fi consumată, dar și pentru boost-ul de energie pe care ni-l dă. Și unde mai pui că o cafea bună se asortează foarte bine cu pralinele belgiene, spre încântarea papilelor gustative. Un adevărat răsfăț al simțurilor!

Dar ce-ai spune dacă le-ai avea pe toate la un loc? Da, ai citit bine, vorbim de cafea, cafenea și ciocolată adevărată adunate într-un singur loc. Din dorința de a crea un colt de liniște pentru iubitorii de praline și ciocolată am deschis Leonidas Chocolates Café în ciocolateria noastră din șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 29-31, București.

Leonidas Chocolates Café îmbină într-un concept modern ciocolateria și cafeneaua pentru a le răsfăța simțurile iubitorilor de cafea sau pentru a le oferi o pauză relaxantă într-un spațiu confortabil, ori de câte ori au nevoie.

Clienții ciocolateriei noastre se pot bucura de ciocolata și pralinele Leonidas, realizate după o rețetă belgiană veche de peste 100 de ani. Tabletele și pralinele sunt create din unt de cacao pur și sunt realizate manual cu ingrediente premium, proaspete: unt, lapte, alune de pădure din Turcia, cireșe Morello din Perigord, migdale din Italia și portocale din zona Valenciei, etc.

Mai mult de jumătate dintre clienții noștri cumpără cafeaua Imping, pralinele sau tabletele de ciocolată de la Leonidas, pe care le punem la dispoziție, atât pentru consumul în locație cât și în ambalaje elegante potrivite pentru un cadou rafinat.

Deschisă în august 2017, locația noastră îți oferă un mediu plăcut în care poți savura pe lângă pralinele belgiene Leonidas, cafea espresso, ciocolată caldă originală, ceaiuri naturale și gelato artizanală din ingrediente naturale.

În plus, dacă te grăbești avem pentru tine în varianta „to go” cafea 100% arabica Columbus Hausbrandt. Marca “Specialita Caffe Hausbrandt” a fost lansată în 1892, Hausbrandt fiind prima companie care a produs și vândut cafea ambalată în cutii metalice, iar în 1935 au lansat în premieră o linie de cești de cafea dedicate servirii cafelei proprii, cu logo-ul său imprimat.

Așadar, noi te invităm să te bucuri de o experiență unică în universul ciocolatei Leonidas și a cafelei artizanale! Iar dacă ne-ai vizitat deja și ți-au plăcut produsele noastre, împărtășește experiența www.ciocolaterieonline.ro cu toți cunoscuții tăi, pentru a se bucura și ei de pauze dulci și arome intense!