Ciocolata potrivită pentru zile onomastice, aniversări sau momente mai speciale

Când vine vorba de cadouri sau atenții simbolice, nu există persoană căreia să nu-i placă să ofere sau să primească cadouri, indiferent de statutul social, vârstă sau gen. Un cadou trebuie să fie frumos, util și să aducă plăcere destinatarului, să-i arate toată prețuirea pe care i-o purtăm.

Sună perfect, dar unde îl găsim? Fără a fi prea subiectivi, noi credem că ciocolata de calitate poate fi mai mult decât un simplu accesoriu oferit lângă alte cadouri, devenind ea însăși vedeta și creând experiențe savuroase.

Fie că celebrăm o zi de naștere, de nume, o sărbătoare importantă (Paște, Crăciun, 8 Martie, etc.) sau pur și simplu ne place să dăruim cadouri oamenilor dragi fără o ocazie anume, multe studii plasează ciocolata în topul preferințelor.

Ciocolata este un cadou potrivit, dacă ea este calitate, bineînteles, așa cum este ciocolata belgiană de la Leonidas. Este pentru toate vârstele, ne face să ne simțim copii, o putem oferi în forme diferite de la tablete la figurine și praline și ne aduce multă fericire.

La zilele onomastice, poți sublinia delicatețea, eleganța și importanța persoanelor dragi, oferindu-le o cutie de trufe clasice Leonidas. O atingere de cacao pe o bază de ciocolată cremoasă, trufele Leonidas sunt combinația perfectă de ciocolată neagră și lapte, învăluite într-un strat fin de ciocolată amăruie si pudrate cu cacao pură. Savurați-le împreună și energia transmisă de ciocolată va crea o conexiune unică.

Dacă oferiți cadouri de ciocolată cu ocazia aniversării zilei de naștere, alegeți un mix de praline Leonidas Ballotin Petit. Amalgamul de gusturi și texturi vor crea amintiri perfecte. Savurați împreună un pahar de vin și o pralină fină cu aromă pătrunzătoare, pentru experiențe pline de emoție.

Adorați să dăruiți și să primiți? Transformați clipele petrecute cu persoanele dragi în ocazii speciale, împărțind arome. Oferă o tabletă de ciocolată  sau o casetă de praline cu lichior și bucurați-vă împreună de aromele delicate.

Orice cadou de ciocolată Leonidas veți alege, pot fi împachetate după preferințele voastre: ballotin, cutii variate după culoare, numărul de praline, materialul din care sunt confecționate (carton, lemn, metal, plastic transparent), forme speciale sau cutii personalizate cu mesaje speciale.

O sărbătoare de sezon, o zi de naștere, o cină romantică, o vizită la părinți sau la alte persoane dragi, o petrecere, o ieșire cu prietenii sunt doar câteva dintre ocaziile pentru care veți găsi inspirație pentru cadourile potrivite în Ciocolateria Leonidas – Ștefan cel Mare.

Noi vă asteptăm cu drag!