7 idei de cadouri din ciocolată de la iepuraș pentru cei dragi

leonidas stefan cel mare - paste - praline belgiene

An de an, faci pe iepurașul de Paște, oferindu-le celor dragi cadouri mai mult sau mai puțin simbolice, o tradiție prin care împărtășim unii cu alții bucuria pe care o aduce cu sine Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos.

Paștele este o sărbătoare a tradițiilor și a familiei, dar și o perioadă frumoasa în care primim și dăruim. Iar când vine vorba de cadouri pentru familie și apropiații noștri, ni se întâmplă uneori să rămânem în pană de idei. Dacă este și cazul tău, iată 7 idei de cadouri din ciocolată de la iepuraș care te vor inspira.

  1. Dacă dorești un cadou elegant, ușor de împărțit și cu alți membri ai familiei, vă recomandăm un coș personalizat cu un Ballotin praline asortate, o sticlă de Nectar of Transylvania Liliac, un vin alb ce surprinde spiritul Riesliengului de Rin și o cafea bună Exquisit Imping.
  2. Adori să primești sau să oferi cadouri haioase? Atunci cu siguranță poți alege mini ouăle, și figurinele din ciocolată (iepurele, rățușca, cocoșul, găina cu cuib, etc.) create de ciocolatierii Leonidas, ediție limitată de Paști. Fiind poate cele mai tradiționale daruri din aceasta perioadă, ele vor fi deliciul copiilor, dar și al adulților. Rețetele savuroase și ingredientele de calitate vor aroma întreaga sărbătoare.
  3. Vrei să-i surprinzi pe cei mici? Aceștia vor adora creioanele colorate și specialitățile din colecția Asterix, inspirată din celebrul desen animat iubit de copiii din întreaga lume. Îți recomandăm un minunat săculeț cu bani Asterix sau cartea Asterix cu 30 de minitablete de ciocolată Leonidas, aranjate ca într-o poveste cu cei doi eroi ai desenelor – Asterix și Obelix.
  4. Din seria cadourilor inedite fac parte și ouăle mari de ciocolată Leonidas, ediție limitată de Paști. Zilele de sărbătoare vor fi mai distractive dacă le ascundeți prin casă sau prin grădină pentru ca cei dragi să le descopere. Voie bună și răsfățul papilelor gustative vor fi garantate.
  5. Pentru că e mare sărbătoare orice gospodină adoră să prepare prăjituri festive cu care să-și răsfețe familia și oaspeții. Așa că ne-am gândit că i-ai putea oferi Amarena Fabbri, un vas elegant plin cu cireșe sălbatice dulci scăldate în deliciosul sirop Amarena, ce merg perfect la realizarea faimoasei prăjituri Foret Noir sau alte deserturi savuroase. Alături poți selecta și produse de confiserie sau pralinele Leonidas cu umpluturi fine, iar cadoul tău va fi complet.
  6. Nu există sărbătoare de Paști în care să nu încercăm să ne vizităm rudele sau sa primim vizita acestora. Acest lucru ne pune uneori în dificultate în privința cadourilor în număr mare pe care le facem. Nu intrați în panică, deoarece ciocolata belgiană Leonidas va fi pe gustul tuturor. Așadar un Ballotin Grand cu 48 de praline belgiene de cea mai înaltă calitate se încadrează perfect pe masa festivă, fiind o surpriză ce merită împărțită cu toată lumea.
  7. Oul de Metal, Zanzibar Easter, cutie Easter Box sau Rigleta Easter vor crea și ele o impresie deosebită. Le puteți oferi separat sau în cutii cadou personalizate după preferință, cu praline, tablete de ciocolată, produse de confiserie, vin și cafea.

Acum că ai 7 puncte de plecare, cu siguranță îți va fi mult mai ușor să faci cadouri potrivite și să aduci zâmbete pe chipurile celor dragi. Spor la cumpărături și pregătiri.