Ouăle de Paște Leonidas – plăcerea vinovată a celor mici și mari

Ouăle de Paști Leonidas

Știai că cel mai mare ou din ciocolată a fost preparat din 8000 kg de ciocolata, a avut un diametru de 1,8 m și o înălțime de 8,5 ? Acesta a uimit întreaga lume, fiind prezentat în Argentina cu ocazia Paștelui catolic în urmă cu câțiva ani.

Deși cunoscutele noastre ouă de Paște nu ating aceste dimensiuni colosale, zecile de rețete deliciose de sub ambalajele colorate vesel și elegant, sigur fac cinste zilelor de sărbătoare.

Ouăle și mini ouăle Leonidas ispititor de gustoase

Ați putea crede că sunt destinate copiilor, ei bine, noi vă spunem contrariul. Sunt “placerea vinovată” a tuturor, indiferent de vârstă, gen, statut și ierarhie! Și totuși, o plăcere în ediție limitată, deoarece sunt create special pentru Sărbătorile Pascale. O mulțime de sortimente unice vă așteaptă să le găsiți și savurati an de an.

Ambalate colorat, puteți realiza adevărate vânători de ouă cu cei dragi, ascunzându-le prin iarbă, prin casă sau oriunde vă trece prin minte pentru a crea momente de neuitat. Dar și pentru cei cu mai puțin timp de aventură sau aflați la muncă, care doresc din când în când un mic moment de răsfăț. Aceștia își pot umple bomboniere cu delicioasele surprize de ciocolată. Sigur se vor bucura și colegii care le vizitează biroul.

Iar “festivalul” de ouă din ciocolată belgiană Leonidas continuă cu 4 ouă de mărimi diferite, ambalate tematic: XS, S, M și L. Ouă de ciocolată cu lapte și unt de cacao 100% vă vor încânta simțurile, fiind umplute la rândul lor cu mini ouă și praline. În gramaje de 200 până la 650 g – aceste ouă sunt toate cadouri inedite cu care nu puteți da greș. Iar “cireașa de pe tort” care înnobilează colecția Leonidas de Paști este oul de ciocolată XL. Practic, un uriaș de 3,5 kg de ciocolată cu lapte și praline delicioase, numai bun de împărțit cu familia, prietenii sau colegii de muncă.

Așadar, dacă iubiți ciocolata și produsele de calitate, treceți pe la ciocolateria Leonidas – Ștefan cel Mare, pentru a descoperi bogăția de praline, figurine, ouă mari și mici, dar și cutiile cadou de Paște pe care le puteți dărui oricui.