Cadouri din ciocolată de la iepuraș în funcție de destinatar

Cadouri din ciocolată de la iepuraș

Nu există sărbătoare de Paște fără preparate delicioase, un vin bun, un cozonac pufos și cald sau un panetone fin sau mult îndrăgitele ouă… de ciocolată, desigur. 😊

Colorate, cu ciocolată albă, neagră sau cu lapte, unt de cacao 100% și umpluturi inedite – mini ouăle, figurinele și alte specialități Leonidas sunt vânate în fiecare an de către toți copiii și adulții pofticioși.

Și pentru că îți place să dăruiești ori de câte ori apar ocazii speciale, iată câteva idei de cadouri din ciocolată de la iepuraș, în funcție de destinatar!

Părinții, frații și surorile, se vor bucura de eleganta cutie Easter Box, cu mini ouă de ciocolată ascunse printre praline.

Vedeta colecției Leonidas, Mini Ballotinul de Paște – Ediție Limitată, vor fi foarte apreciate de prieteni și colegi de muncă.

Oul de Metal, Zanzibar Easter, figurinele ((iepurele, rățușca, cocoșul, găina cu cuib, etc.) și mini ouăle vor face toți copiii fericiți. Sigur vor crea jocuri amuzante cu ele, înainte de a le consuma.

Pentru partener/parteneră recomandăm Rigleta Easter sau Mini ouă, daruri care vor crea o impresie deosebită. Foarte chic vor fi și cutiile cadou pe care le puteți personaliza, cu praline, tablete de ciocolată, produse de confiserie, vin și cafea.

Caldă, delicioasă și de calitate, ciocolata Leonidas are proprietăți care se potrivesc perfect cu plăcerile vieții. Iar pralinele delicate și aromate de la Leonidas vor fi mereu un cadou ideal și original, indiferent de destinatar.

Le găsiți pe toate în ciocolateria Leonidas – Ștefan cel Mare, nr. 29-31, unde vă așteptăm cu mult drag 😊 și surprize savuroase.

Sperăm că v-am inspirat și cu această ocazie și veți sărbători zilele pascale într-un mod special, iar ciocolata Leonidas sub toate formele ei, va deveni oaspete de onoare.

Îi dorim Iepurașului spor la făcut cadouri, iar iubitorilor de ciocolată Leonidas, “Paște Fericit”!