De 8 Martie, mulțumește-i cu praline belgiene Leonidas

Cu fiecare ocazie specială sau la sărbători marcate de plăcerea de a dărui, pornim în căutarea a zeci de idei… Ce ar fi ca de data aceasta, pentru Ziua Femeii, să pornim invers. Să ne întrebăm ce nu ar trebui să lipsească dintr-un cadou dedicat mamelor, iubitelor, prietenelor, colegelor de muncă, partenerelor de business, s.a.m.d?

Ei bine, am putea găsi multe răspunsuri, dar noi mizăm pe ceva preferat de femeile din întreaga lume: ciocolata. Și dacă nu ne credeți, studiile despre preferințele femeilor în materie de cadouri, ne susțin afirmația.

Ceva atât de simplu, dar delicat și bun, ciocolata poate face diferența când o integrăm cadourilor noastre, deoarece înseninează orice zi. Iar dacă vrei să îi arăți prețuirea și să îi mulțumești, atunci alege sortimente rafinate de ciocolată belgiană. Și nu orice ciocolată, ci una de calitate, creată cu cacao pură 100% de Leonidas, promotorul pralinelor.

Maeștrii ciocolatieri au grijă, ca an de an să își folosească magia pentru a crea cele mai distinse sortimente de praline belgiene, figurine și tablete de ciocolată și multe alte bunătăți pe care le includem în elegantele coșuri cadou de 1-8 Martie.

Sigur cauți cadouri de 1-8 Martie și pentru femeile cu care lucrezi, partenere de afaceri, etc., apelează cu încredere la Leonidas – Ștefan cel Mare. Avem o oferta de coșuri corporate 1-8 Martie, care te vor salva și le vor cuceri instant.

În plus, nu uita că le personalizăm și îți oferim asistență în alegerea coșului potrivit. Poți selecta tu însuți ce produse dorești să fie incluse, în funcție de bugetul tău, nivelul ierarhic al femeilor cărora vrei să le oferi coșurile cadou, culorile ambalajelor.

Ce conțin cutiile cadou de 1-8 martie? Atât cutiile cât și coșurile cadou conțin praline și produse de confiserie Leonidas care vor crea amintiri dulci femeilor cărora le oferiți. Iar pentru un plus de răsfăț, puteți alege coșuri premium, care conțin obligatoriu ciocolata belgiană sau praline și produse complementare, cu scopul de a le oferi destinatarelor experienta unor gusturi deosebite, precum cafea, biscuiți, panettone, vin, dulceață sau băuturi fine.

Toată inspirația de care aveti nevoie pentru a dărui am inclus-o în Catalogul Leonidas Primăvară 2019, pe care îl puteți consulta și online, AICI. De 8 Martie, mulțumiți-le tuturor femeilor cu praline belgiene!